Lieksan Taitoluistelijat ry 

Seura on perustettu vuonna 1996 ja se on STLL:n alainen seura. Seura on mahdollistanut vuosien ajan taitoluisteluharrastuksen Lieksassa, Suomen kansallismaisemien kupeessa. 

Vuosien varrella seura on kokenut monia vaiheita,  mutta sinnikkäästi pitänyt luistelun esillä Pohjois-Karjalan itäisessä osassa. 

Nykyisellään seura tarjoaa taitoluistelun, jäätanssin ja kilpacheerleadingin valmennusta. Seuran tavoitteena on liikuttaa Lieksan alueen lapsia, nuoria ja aikuisia. Siksi myös lajitoimintaa on laajennettu. 

Haluamme toiminnallamme tähdätä laadukkaaseen kilpaurheiluun sekä matalan kynnyksen toimintaan. Toivotamme seuraamme mukaan kaikki taitotasosta riippumatta. Tärkeintä meille on liikunnan ilo ja hyvinvoinnin ylläpito.

Instagramissa löydät meidät nimellä LieTa.ry ja lietacheer

Facebookissa Lieksan Taitoluistelijat

Tule mukkaan!


Seuran Johtokunta

Seuraa hallinnoi ja johtaa seuran johtokunta. Johtokunta koostuu vapaaehtoisista seuran jäsenistä. Johtokunta tekee hallinnolliset päätökset ja vastaa seuran taloudesta. Valmennuksellinen vastuu on seuran päävalmentajalla, jolla on raportointivelvoite johtokunnalle. 


JOHTOKUNTA 2023-2024                               lieksan.taitoluistelijat@gmail.com

Emilia Väyrynen, pj   (050 463 18 39)

Anna Teterina, vpj

Heidi Kansala, sihteeri

Olga Indrane

Maarit Nuutinen

Ilkka Riikonen

Hanna Toivanen


Seuravaatteet

Seuravaatteiden tilaus onnistuu omatoimisesti teamplacen verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset allaolevasta painikkeesta.

Yhteydenottokaavake

Toimintaa tukemassa

K-Citymarket Lieksa

Lieksan Koneasema