Kilpailutoiminta

LieTa KILPAILUKALENTERI 2019-2020 (suluissa ilmoittamisjärjestys/vahvistetut paikat).

La 2.11.2019    Minikarnevaalit, Kuopio (Aino, Ida-Maria ja Kerttu)

Su 24.11.2019  Kutsukilpailu, Iisalmi (Erika, Mimosa, Tiia-Maria, Ida-Maria ja Kerttu)

La 25.1.2020    Tarmon tähtikilpailut, Varkaus (Erika, Mimosa, Tiia-Maria, Ida-Maria ja Kerttu)

La 8.2.2020   Helmipiruetit, Joensuu

Su 8.3.2020      Kutsukilpailu, Savonlinna

La 28.3.2020    Tähtisarjojen aluefinaali, Lieksa

Yksinluistelussa järjestävä seura voi rajata osallistujien määrää. Ilmoittava seura listaa luistelijat sarjoittain, karsinta tehdään listan alapäästä. Ilmoittava seura huolehtii siitä, että luistelijat ovat kauden aikana tasapuolisesti kisaan läpimenossa eli  listan alkupäässä. LieTa painottaa ilmoittamisjärjestyksessä harjoittelumotivaatiota ja aktiivista otetta harjoituksissa.

Aluefinaalissa 3 paikkaa/seura/kilpailusarja/ikäsarja. Joukkueeseen nimetään kolme kauden parasta pistesaldoa luistellutta luistelijaa/kilpailusarja/ikäsarja.

Seuran kilpailukalenterissa oleviin kisoihin pyritään saamaan valmentaja mukaan. Kalenterin ulkopuolella oleviin kisoihinkin voi osallistua, mutta valmentaja ei tällöin ole velvollinen lähtemään mukaan ja kilpailu tällöin kaikilta osin omakustanteinen. Kilpailukutsut vasemmassa valikossa.

STLL:n Itäisen alueen nettisivuille pääset klikkaamalla logoa.

Sivuilta löytyy ajantasainen alueemme kilpailukalenteri, aluesäännöt, tapahtumat, koulutukset yms.

Taitoluisteluliiton kilpailusäännöt löydät klikkaamalla logoa.

SaTun tähtikilpailut 8.3.2020. Kisasivulle kuvaa klikkaamalla

Pirueteissa mukana 2019

Taitoluisteluliiton antidoping-sivuille pääset klikkaamalla logoa.

Kisareissussa valmentajalla mukana vihreä matka-ensiapupakki!

Käytetyt tarvikkeet ilmoitetaan heti reissun jälkeen Niina M:lle ja pakki palautetaan luistinkoppiin.

Harjoituksissa käytössä oranssi pakki; sitä ei siis reissuun mukaan!

Tuntematon tiedostomuotoEa 2015-2016.rtf (9 kB)
Ensiapukäytännöt 2015-2016

Ohjeet kilpailevien luistelijoiden perheille

PDF-tiedostoKilpailuinfo Yksinluistelu 2019-2020.pdf (71 kB)