Cheerleading

Lieksan taitoluistelijat tarjoaa mahdollisuuden kilpacheerleading -harrastukseen tammikuusta 2024 alkaen.

Cheerleading sopii kaikenikäisille ja kaikille löytyy paikka joukkueesta. Tällä hetkellä seurassa on kolme joukkuetta. Mukaan voi tulla ympäri vuoden ja lajia kannattaa kokeilla rohkeasti.

Vulpes (7-12 v.) minit

Lynx (11-15 v.) youth

Falco (15-19 v.) juniorit

Maksu määräytyy käytyjen treenien perusteella. Jokaisella joukkueella on ensisijainen treeni,jossa 1 krt viikossa harjoittelevat käyvät (mainittu alla olevissa treeniaikatauluissa).

Hinta:

1krt/vko maksu 15€/kk

2krt/vko maksu 27€/kk

3krt/vko maksu 40€/kk

+ seuran jäsenmaksu (vuonna 2024: 25€/henkilö tai 30€/perhe)

Tule rohkeasti kokeilemaan! Ensimmäinen kokeilukerta on aina maksuton. Taitovaatimuksia ei ole.

Harjoitukset Keskuskoulun salissa, Koulukatu 16

Vulpes (minit 7-12v.)

Tiistai 14:00-15:00 (ensisijainen treeni)

Torstai 14:00-15:30 (2. treeni)

Sunnuntai klo 13:00-14:00 (3. treeni)

Lynx (youth 11-15v.)

Maanantai klo 14:15-15:45 (ensisijainen treeni)

Torstai klo 15:30-17:00 (2. treeni)

Sunnuntai klo 13:00-14:00 (3. treeni)

Falco (juniori/seniori 15+ v.)

Sunnuntai klo 13:00 -14:00

Valmentaja:

Cia Hildén

paavalmentajalieta@gmail.com

Mitä kilpacheerleading  on?

Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, jonka harrastus Suomessa on jatkuvassa kasvussa. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän. Cheerleadingissä on kaksi alalajia, cheerleading ja cheertanssi.

Cheerleadingissä voi kilpailla viidessä eri ikäluokassa: minit (7-12 v.), youth (11-15 v.) juniorit (14-19 v.), aikuiset (16 v. +) sekä klassikot (18 v. +).  Jäsenseurat järjestävät harrastetoimintaa näiden ikäluokkien lisäksi myös pienille lapsille (mikrot) tai varttuneemmille harrastajille (vanhat kilpaurheilijat, harrastajien vanhemmat ym.).

Kilpailutasoja ja -sarjoja on lajissa useampia, ja järjestelmä on rakennettu niin, että se tukee lajitaitojen kehittymistä ja etenemistä oikeaan tahtiin. Tasot tarjoavat myös useita erilaisia kilpailumahdollisuuksia ja cheerleadingissä voi kilpailla harvakseltaan harrastemielessä tai tähdätä lajin SM-tasolle ja kansainvälisiin kilpailuihin. Cheerleadingia voi myös harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita, se on vauhdikas joukkueurheilulaji, joka sopii kaikille.

(Tekstin lainaus: Suomen Cheerleadingliitto)